Chique WIFI - + 4x A/C'ed 2 sl.ka eindrijtjeshuis met (verwarmd) privé-zwembad!

15 Juni 2022 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 490.00

Casa Colorida is een ruim, stijlvol en gezellig rijtjeshuis met privé zwembad (!!!) in Porches (4km naar Ocean + centraal gelegen tussen Portimao en Albufeira), rustig gelegen in een afgesloten woonwijk (geen verkeer) en met privétoegang naar het zuiden buitenterras. Eigenaren hebben een warme sfeer gecreëerd, U zult U meteen thuis voelen !! Beneden op de begane grond; Airco in de woonkamer met grote comfortabele bank en een flatscreen met gratis Astra satellietkanalen, Airco in de eetkamer met grote glazen deuren naar terras + WIFI + LAN internetfaciliteiten, aangrenzend vindt U een volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche op de begane grond.
Boven; 2 slaapkamers (beide met boxspringbedden 1,80mx2,00m + 1,60mx2,00m!), 1 badkamer + 2 balkons (ongestoord zonnebaden verzekerd !!), Buiten; voor de eetkamer prachtig afgesloten terras (wederom volledige privacy!) met stijlvol buitenmeubilair, schaduwzeilen, klein schuurtje en een privézwembad van 2,5 x 3,5m (met zitgelegenheid in de breedte!) inclusief zwembadlamp en in- en buitenkant trappen, een buitendouche is ook beschikbaar. Eigen toegang vanaf het terras van het zwembad tot het voetpad langs het terrein, bijna aangrenzend een hectare natuurgebied. Ook nog een mooi terras met tuinachtige omgeving (met onder andere mooie rijpe bougainville) voor de hoofdingang, ergens kan men altijd ochtend-, middag- of avondzon vangen. Toegang tot dakterras is gepland voor niet al te verre toekomst.

Laagseizoen: van 01 november tot 28/29 februari is 490 euro per week
Middenseizoen: van 1 maart tot 31 mei is 560 euro per week
Hoogseizoen: van 1 juni tot 30 juni is 770 euro per week
Piekseizoen: van 1 juli tot 31 augustus is 896 euro per week
Hoogseizoen: van 1 september tot 30 september is 770 euro per week
Middenseizoen: van 1 oktober tot 31 oktober is 560 euro per week

Prijzen geldig voor bezetting tot een maximum van 4 gasten.
Maximale bezetting; 6 personen (2 kleine kinderen, tot 5 jaar).
Bij bezetting met 5de / 6de persoon; € 14, -/ extra persoon/dag.

Inbegrepen in de huurprijs:
- Internet 4G/5G
- elektriciteit (behalve in de winter, zie hieronder),
- water
- zwembad
- tuinservice
- handdoeken
- beddegoed
- wekelijks verschonen van linnen en handdoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs:
Eindschoonmaak € 90,--
Winterbedrijf (november - april);
- Elektriciteit inbegrepen tot 60 Kwh / dag, da boven € 0,25 /Kwh€

Extra boekbare services:
- Airconditioning € 100,--/ week
- Zwembadverwarming € 100,--/ week
- extra schoonmaak € 10, - / uur
- kinderbedje € 40, - per boeking
- kinderstoel € 25, - per boeking
- (indien geaccepteerd) € 100, -/ huisdier/week

Reservering
- Pre-reservering voor 5 dagen, zo kunt u uw reis / vluchten organizeren
- 30% aanbetaling
- 70% 2 maanden voor aankomstdatum
- Borgsom; tot € 300,--
- Borg huisdier (indien geaccepteerd) € 250,--

Aankomst en Vertrek:
- Geen vertrekkende gasten, vroege overname vakantiehuis.
- Geen aankomende gasten, langere verblijf in het vakantiehuis.
Alle twee de opties moeten in het voortraject besproken worden. Officiële aankomsttijd 16:00, officiële vertrektijd 10:00.

https://algarvacation.com/?lang=nl
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Stedelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Algarve

Aantal personen
Maximaal: 6 personen (2 KLEINE kinderen inbegrepen)

Casa Colorida ligt op loopafstand van het dorpscentrum van Porches, welke bekend staat om zijn kleurrijke aardewerk winkels. In de omgeving zijn er sportfaciliteiten, diverse cafés, goede restaurants, kleinere supermarkten en een bank. Grote winkelcentra, Algarve Shopping in Guia en Aqua Portimao kunnen in 15-20 autominuten bereikt worden. Op 300 afstand begint het uitgestrekte plattelan, hier kunt U urenlang wandelen, fietsen, paardrijden, etc zonder at te veel mensen, bebouwing en asfalt tegen te komen. Het strand van Senhora da Rocha ligt op slechts 5 minuten rijden van het huis. Er zijn bijna direkt aansluitend ook nog andere prachtige stranden en baaitjes evenals publieke toegang tot de schitterende stranden bij de 5-sterrenhotels Vila Vita Parc en Vila Lara. De meeste stranden zijn met de blauwe vlag van de EU (voor schoon water, één van deze is "Praia da Marinha", in de top tien van Portugal’s mooiste stranden) onderscheiden. In een radius van 10 km zijn meerdere golfbanen, bv Pinta & Gramacho Course + Vale de Milho Golf in Carvoeiro, Silves Golf en Salgados Golf tussen Armacao de Pera en Albufeira. Armacao de Pera is, op 3km, de dichtstbijzijnde kustplaats met een mooie boulevard en een heerlijk 5 km lange strand (een van de weinige in het westen van de Algarve), goede restaurants zijn er op - en vlakbij dit strand te vinden.